Voorwaarden

tattoo

King-Queen Body Art

Voor een afspraak voor een tattoo wordt een aanbetaling gevraagd van minimaal € 75,-
Na 4 tot 6 weken kan je terugkomen voor de controle en wordt zo nodig de tattoo gratis bijgewerkt. 
Het is dus wel van belang dat je binnen 6 weken ook echt terugkomt om de tattoo te laten zien en een nieuwe afspraak te maken.
Indien dit niet gebeurd, is het bijwerken voor eigen kosten.
Indien de tatoeage niet goed wordt verzorgd, is het bijwerken voor eigen kosten.

Klanten onder invloed van alcohol en of drugs worden niet geholpen en zijn hun aanbetaling kwijt. Wij behouden ons aan het recht iemand ten alle tijden te weigeren of uit de shop te verwijderen.

Ben je onverhoopt verhinderd of wil je de afspraak verplaatsen? Doe dit dan minimaal 48 uur van tevoren. Voor afspraken van meer dan 1 uur is de minimale termijn 7 dagen. (dit geldt ook voor een bijwerk afspraak!). Bij het (niet tijdig) annuleren van je afspraak vervalt de aanbetaling, dit in verband met het voorwerk dat gedaan is. In andere gevallen ontvangt je de aanbetaling retour middels een cadeaubon.
Het verplaatsen van een afspraak kan maximaal 2 keer, hierna vervalt de afspraak.

Tattoeeren geschiedt altijd op eigen risico!

Kind and Queen Body Art stelt zich niet aansprakelijk voor alle gevolgen die kunnen voortvloeien tijdens of na het tattoeeren.

Kind and Queen Body Art hanteert een minimum leeftijd van 16 jaar voor het zetten van een tattoeage (Maar je moet je wel kunnen legitimeren). Echter, bij de goedkeuring van een ouder of voogd (deze moet dan ook aanwezig zijn en zich kunnen legitimeren) kan de minimum leeftijd verlaagd worden naar 12 jaar.

Voor tattoeeren is het zaak om eerst een afspraak te maken.

Voor acties geldt, als de reservering is gemaakt dan is deze definitief. Bij reserveringen n.a.v. acties kunnen wij geen geld teruggeven.

Garantie

Mocht je vragen of, en aanmerkingen hebben, bel dan of kom langs, na het genezingsproces van ongeveer 6 weken. Wij hebben voor u de antwoorden of oplossingen, Mochten er na het genezen nog (lege) witte plekjes zitten, kom dan binnen acht weken even langs, want zolang heeft u garantie.