Tattoo Info

tattoo

King-Queen Body Art

WAT IS ALLEMAAL MOGELIJK ALS TATTOO?

Eigenlijk is alles dat je op een plaatje kunt krijgen, vertaalbaar naar een tatoeage. Heb je een foto van een mooie bloem, dan tekenen we deze als tattoo in de stijl die je wilt. Bijvoorbeeld realistisch, kleur of old school. Een plaatje van internet is natuurlijk prima, maar aarzel niet om zelf foto’s te maken van het onderwerp van jouw keuze.
Probeer het zo origineel en uniek mogelijk te maken.

Heb je een leuk idee, maak dan een afspraak in onze shop om dit verder uit te werken tot een tatoeage. of stuur een idee via de app door….
Bij ons is alles mogelijk.

WAAR MOET IK AAN DENKEN ALS IK GETATOEËERD WORDT?

*Doe loszittende kleren aan, waarmee de plek om te tatoeëren makkelijk te bereiken is. Als de tattoo net gezet is, mag er niets knellen of schuren op de tatoeage. Houdt er rekening mee dat de tattoo inkt vlekken op je kleding kan maken, die er echt nooit meer uit gaan. Dus draag niet je nieuwste designerkleding.
*Bij een rugtattoo kun je een (oud) vest meenemen om achterstevoren aan te doen.
*Zorg dat je gegeten hebt. Neem ook iets te eten mee, een tattoo zetten kan soms langer duren dan gepland en het is prettiger vol te houden als je bloedsuikerspiegel op niveau is. Uiteraard hebben we bij King and Queen Body Art een grote pot snoep staan 😉
*Kom op tijd en zorg dat je zeer ruim de tijd hebt.
*Je bent welkom om iemand mee te nemen.

DOET HET PIJN?

Pijn is een ervaring die voor iedereen anders is. Daarbij is de plek die je laat tatoeëren natuurlijk van belang. Op je bot, dus bijvoorbeeld op je ribben of ruggengraat, is vaak pijnlijker dan bijvoorbeeld een bovenarm waar nog relatief veel spier over het bot zit. Ook neemt de pijn langzaam toe, het 3e uur is het gevoeliger dan het 1e uur. Er zijn weinig mensen die het tatoeëren langer dan 4 uur vol kunnen houden, vandaar dat de sessies vaak maximaal 4 uur duren. Over het algemeen is het gevoel te vergelijken met het gekrabd worden door een kat. Ook is je fysieke conditie van belang, ben je goed uitgerust, dan kun je meer verdragen. Bij King and Queen Body Art gebruiken we zeer moderne tatoeëer apparaten, oa (de Cheyenne Thunder, Hawk en Pen), onze klanten voelen merkbaar minder pijn dan met een traditioneel tatoeëer apparaat. Ook maakt ons apparaat veel minder geluid.
Je kunt eventueel nog 2 paracetamol innemen om de scherpte van de pijn weg te nemen.

Het starttarief is 75 euro, hiervoor kun je bijvoorbeeld een hartje of een woord laten zetten, dit alles moet wel binnen een half uur blijven, inclusief de tijd voor het uitzoeken en plaatsen van een stencil.

Voor grotere tattoos maken we graag een afspraak dat we een prijs kunnen geven.

Kleine tattoos tot een half uur kunt u hieronder direct plannen.

Boek een afspraak bij ons!