Removal

tattoo

King-Queen Body Art

Hoe werkt een pico laser?

Net als andere lasers werkt de pico laser door middel van lichtpulsen. Waar traditionele lasers deze lichtpulsen afvuren met een snelheid van een nanoseconde, produceert de pico laser lichtpulsen van slechts een picoseconde. Dit is 1000 keer sneller dan een nanoseconde. Door zijn snelheid is de puls zo krachtig, dat de inktdeeltjes in uw huid direct worden verpulverd tot hele kleine deeltjes. De kleine deeltjes kunnen snel door het lichaam afgevoerd worden.

Tattoo weglaseren met de PicoSure laser

Een tatoeage is een permanente versiering op het lichaam, waar u niet per se voor altijd gelukkig mee blijft. Heeft u spijt van uw tatoeage en wilt u deze laten verwijderen? Of wilt u misschien ruimte maken voor een nieuwe tattoo? Bij ons is het mogelijk om uw tatoeage veilig en snel te laten verwijderen.

Vooraf hebben we een gesprek waarin we de tattoo bekijken en advies kunnen geven. Tijdens dit gesprek legt zij uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en hoeveel behandelingen er naar verwachting nodig zijn voor het ultieme resultaat. Tijdens de behandeling richt de huidtherapeut de pico laser op de juiste plaats en geeft ze meerdere lichtpulsen. Het verwijderen van een tatoeage met de pico laser wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Het gevoel wordt vaak beschreven als een elastiekje dat tegen de huid schiet.

Na de behandeling

Het is erg belangrijk dat u uw tatoeage beschermt tegen de zon zolang deze behandeld wordt. Ook kunt u beter niet naar de sauna of het zwembad gaan zolang de huid nog niet volledig is hersteld. Mogelijke bijwerkingen van de pico laserbehandeling zijn onder andere roodheid, zwelling, jeuk, een branderig gevoel en blaarvorming. Het is erg belangrijk om niet aan het behandelde gebied te krabben. Meestal zijn deze bijwerkingen na drie dagen helemaal weggetrokken.

Resultaten

De resultaten van een behandeling met de PicoSure laser zijn verbluffend te noemen. Zie onderstaande voor en na foto’s voor een aantal voorbeelden van hoe succesvol tatoeages zijn verwijderd.

Boek nu!