BIENVENIDO

BIENVENIDO A NUESTRO ESTUDIO

quiénes somos

sobre nuestro estudio

King and queen body art existe desde 2013.

Comenzó desde casa y creció más y más.
Ahora somos un estudio completo con 4 artistas experimentados del tatuaje y 2 artistas experimentados del piercing. Nuestro estudio es sinónimo de apertura, accesibilidad, y somos sensibles a las necesidades del cliente.

DIRECCIÓN
NOS ESTAMOS MUDANDO
HORARIO DE APERTURA
NOS ESTAMOS MUDANDO
SERVICIOS

QUÉ OFRECEMOS

Maquillaje permanente

Puedes elegir entre maquillaje permanente para tus Eyeliners, o para tus cejas con el llamado Hairstroke.

Info

Piercings en el cuerpo

Nosotras solo perforamos con titanio.

Info

Tatuaje

Puede contactarnos para un nuevo tatuaje, pero también para actualizar un tatuaje antiguo o incluso cubrir un tatuaje antiguo.

Info
nuestros artistas

conoce al equipo

Chantal

Chantal

Impulsada por la pasión por el piercing, se ha convertido en una especialista en el campo del piercing tras una formación adecuada.
Info
Barry

Barry

Lettering, mandalas, finelines, negro y gris con a veces un poco de color, muy versátil.
Info
testimonios

clientes quiénes somos

Eyeliner boven en onder laten aanbrengen, goed en deskundig geholpen. Blauwe kleur blijkt niet altijd goed te pakken, bij mij gelukkig wel. 😊 Gisteren de nabehandeling gehad waarbij de lijntjes zijn bijgewerkt en weer gelijk zijn. Fijn om te horen dat als het nog niet geheel naar wens is er een extra x bijgewerkt kan worden. Tot op heden erg fijn om zonder make-up goed voor de dag te komen erg makkelijk en fijn want de ogen worden iets minder. Ik kan dit brildragende zeer aanraden. De gevoeligheid van het aanbrengen viel mij alles mee, heb je er voor over. Een tip heb ik al gegeven maar zet iets meer voorbeelden van permanente make-up-up op de site zodat duidelijk is wat mogelijk is, voorbeelden doen het vaak goed. Deze keer in Enkhuizen geweest op de nieuwe locatie, mooi pand. Veel succes daar.

Karin

Was al geweest voor nose piercing en was super en gezellig en perfect gegaan. Voor tattoos ik heb alles via What's App geregeld (wat handig!) en wat snel een afspraak gemaakt. Alles stond klaar toen ik aankwam (met verschillende uitgeprint tattoos ivm maten kiezen). Echt een comfortable en gezellige sfeer - lekker veel ruimte met grote ramen en dus bijzondere sfeer vooor een tattoo/piercing shop. Er was ook een oma naast me en ze vond het zelfs heel leuk en gezellig daar. Al een afspraak gemaakt voor mijn 1 dochters en ik ben bezig met mijn volgende afspraak en ook voor mijn andere dochter te regelen. Beter kan het niet - echt waar!

Gary

Heel professioneel en vriendelijk geholpen door Barry. Mijn permanente eyeliner is erg mooi geworden. Mijn eerste tatoeage wil ik ook bij hem laten zetten omdat ik daar het volste vertrouwen in heb.

Marlika

Hoi Barry Ik ben vreselijk blij metde cover up van mijn oude tattoo,hij is vreselijk mooi geworden echt. Ik heb leuk contact over tattoo s gekregen en hoe het allemaal werk en gedaan word en zeker dingen bij geleerd.heel interessant allemaal. Ik vind de manier van hoe je werkt heel plezierig,je neemt je tijd ervoor,pauze tussendoor voor koffie en roken. En een plan van hoe het verder gaat. En wat we gaan doen een volgende keer. Ik kijk er echt naar uit,de tattoo gaat goed gisteren avond beetje schrijnend gevoel en rood. Maar nu al geen rood meer en schrijnend gevoel al bijna weg. Ik heb eindelijk me tattooerder gevonden die goed werk en luisterde van wat je wil. Ik ben heel tevreden met jullie tattooschop. Groetjes Astrid Maas

Astrid

De derde keer dat ik hier kom. Altijd vriendelijk ontvangst. Je wordt altijd zeer professioneel geholpen. Barry stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Echt een aanrader. Zo blij met de mooie tattoos die hij gezet heeft😍

Sylvia

Heel fijn geholpen door aardige vrouw Chantal! Zij zorgde voor een hele fijne onvergetelijk ervaring. Grapjes tussendoor om de spanning een beetje te indrukken. Zeer duidelijk in alles wat ze ging doen en wat mij te wachten staat, ook na het piercing.

Jamie
DIRECCIÓN
NOS ESTAMOS MUDANDO
HORARIO DE APERTURA
NOS ESTAMOS MUDANDO
LE ENVIAREMOS UN MENSAJE

CONTACTO

    [text* text-962 placeholder "Nombre*" akismet:author][email* email-910 placeholder "Email*" akismet:author_email]